28.04.2017

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ayrancı Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Ettiler

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ayrancı Meslek Yüksekokulunuz ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Rektör Ayrancı’ya Rektör Danışmanları ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanı eşlik etti.

Rektör Ayrancı’yı Meslek Yüksekokulu Müdürü Nurettin Gökşenli, Müdür Yardımcıları Kemal Şentürk ve Hasan Dede karşıladı.

Yüksekokul Yönetimi ile görüşen Rektör Ayrancı Yüksekokuldan beklentilerini dile getirdi. Yüksekokulun oldukça köklü bir geçmişe sahip olduğuna dikkat çeken Rektör Ayrancı durağanlığın kurumları gerileteceğini ifade ederek Meslek Yüksekokulundan gelecek her türlü proje ve yeniliğe açık olduğunu ifade ettiler.

Daha sonra Yüksekokul kampüsünü gezen Rektör Ayrancı bir süre öğrenciler ile sohbet etti. Son olarak atölye, laboratuvarlar ve sınıflarda incelemelerde bulunan Rektör Ayrancı yapılan çalışmaları yakından inceleyerek Öğretim Elemanlarından ve öğrencilerden yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Ziyaret, Rektör Ayrancı’nın Ballıca Kampüsü Ziyareti ve öğle yemeği ile son buldu.

Fotoğraflar için tıklayınız.